Werken op het strand

in een enthousiast jong en team

Werken bij Nautilus aan Zee

Lijkt het je leuk om bij een strandpaviljoen te werken, ben je op zoek naar een dynamische bijbaan of misschien een vaste baan in een gezond en eigentijds bedrijf? Nautilus aan Zee is een geheel nieuw paviljoen en groter dan haar voorganger. Om deze reden zijn wij op zoek naar full- en parttime medewerkers in de spoelkeuken, keuken, bar en/of bediening. Ervaring is natuurlijk een pré, maar niet altijd noodzakelijk! Wij vinden het leuk om onze medewerkers iets te leren.

Het team van Nautilus aan Zee is een professioneel, hecht en dynamisch team dat één ding gemeen heeft; het zijn allemaal horecaliefhebbers met een enorme passie voor gastvrijheid en lekker eten & drinken. Samenwerking en gezelligheid staan binnen ons team hoog in het vaandel. Daarbij bruist het team van  enthousiasme en ambitie, ieder op hun eigen niveau, en als gast kan je daar niet omheen!

Momenteel hebben wij vacatures voor: (Spoel)keuken en bediening

Vacatures

Hieronder ziet u onze open vacatures, klik erop om te zien wat wij u kunnen bieden als nieuwe werkgever

Heb je een passie voor koken en wil je graag in een bruisende omgeving werken? Binnen ons team van Nautilus aan Zee zijn wij opzoek naar een gepassioneerde, gedreven en creatieve zelfstandig werkend kok voor +/- 38 uur per week!

Nautilus aan Zee maakt onderdeel uit van een mooie organisatie. Dit zijn Strandpaviljoen Zeezicht te Castricum, Grand Café van Ruysdael te Heemskerk en Nieuw Westert in Egmond-binnen met elk hun eigen unieke identiteit.

Nautilus aan Zee biedt:

■ Uitstekende primaire en secundaire arbeidvoorwaarden;
■ Persoonlijk trainings- en ontwikkelingsprogramma;
■ Volgen van cursussen, bijvoorbeeld Leermeester;
■ Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 21 jarige leeftijd);
■ Een plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld;
■ Werken met nieuwe en duurzame apparaten;
■ Een vrije weekenddag en een 4-daagse werkweek is geen probleem.

Van jou verwachten wij:

■ Een afgeronde koksopleiding;
■ Meerdere jaren operationele ervaring in de horeca;
■ Kennis van ARBO, HACCP en sociale hygiëne;
■ Passie voor gastronomie;
■ Een flexibele instelling;
■ Innovatieve en creatieve doener;
■ Teamplayer en enthousiasmerend;
■ Communicatief sterk, zelfstandig en stressbestendig;
■ Efficiënt en kostenbewust..

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Zoek dan niet verder en solliciteer snel! Mail je CV naar personeel@sebhoreca.nl (Tanja Palfenier) en/of naar info@nautilusaanzee.nl.

Ben jij iemand die het graag iedereen naar zijn zin wilt maken door jouw enorme dosis gastvrijheid in een bruisende omgeving? Lees dan even verder! Binnen ons team van Nautilus aan Zee zijn wij op zoek naar een gepassioneerde, gedreven medewerker bediening, deze functie kan zowel part time als full time worden ingevuld.

Nautilus aan Zee biedt:
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidvoorwaarde;
• Persoonlijk trainings- en ontwikkelingsprogramma;
• Volgen van cursussen, bijvoorbeeld Leermeester;
• Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 21 jarige leeftijd);
• Een plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld;
• Een vrije weekenddag is bespreekbaar, evenals roosters in onderling overleg.

Van jou verwachten wij:
• Je bent servicegericht en zet onze gast op nummer 1;
• Ervaring is geen vereiste, een leergierige persoonlijkheid wel, doorgroeien op elk niveau in onze organisatie is mogelijk;
• Passie voor gastronomie;
• Een flexibel instelling, bar- en bedieningswerkzaamheden
• Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid die het leuk vindt om met gasten om te gaan;
• Teamplayer en enthousiasmerend;
• Communicatief sterk, zelfstandig en stressbestendig;

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Zoek dan niet verder en solliciteer snel! Mail je CV naar personeel@sebhoreca.nl (Tanja Palfenier) en/of naar info@nautilusaanzee.nl.

Graag tot ziens bij Nautilus aan Zee

Solliteer direct

vlcsnap-2020-01-24-17h56m27s078