Kom werken bij het leukste en grootste strandpaviljoen van Egmond aan Zee

Wat zoeken we?

Zelfstandig werkend kok m/v

Maak jij de beste gerechten met passie? Ziet jouw carpaccio er beter uit dan alle anderen en ben jij in staat om in een keuken te werken die tot wel 1200 lunch-, voor- en hoofdgerechten op een drukke zomerdag bereid. 

Binnen ons team van Nautilus aan Zee zijn wij op zoek naar een gepassioneerde, gedreven en creatieve kok voor een fulltime of parttime dienstverband. Kom eens langs om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen.

Medewerker bar & bediening m/v

Wil jij afwisseling in je werkzaamheden? Bij Nautilus is geen dag hetzelfde. De ene dag sta je in de bediening op het terras de bestellingen op te nemen bij onze gasten, de volgende dag ben je achter de bar verantwoordelijk voor de uitgifte van die bestellingen. Misschien sta je in de avond wel weer in het luik om de gerechten uit de keuken naar de tafel te brengen. Er is voor iedereen een passende functie in ons restaurant, of je nu introvert en extravert bent.

Kom werken bij het leukste Strandpaviljoen van Egmond aan Zee, Nautilus aan Zee

Solliciteer direct

  Wat heeft Nautilus aan zee jou te bieden?

  • Gezelligheid in het leukste team van Egmond;
  • Rooster en werkdagen in overleg;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidvoorwaarde;
  • Persoonlijk trainings- en ontwikkelingsprogramma;
  • Volgen van cursussen, bijvoorbeeld Leermeester, zakelijk Duits, leidinggeven en nog veel meer;
  • Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 21 jarige leeftijd);
  • Een plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld;

  Wij zoeken jou! Of je nu net van school komt of al jaren werkt, bij ons ben je welkom. Wil je een dag minder op kantoor werken of gewoon iets anders, kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring is natuurlijk handig, maar niet vereist, we leren je alles graag. 

  Nautilus aan Zee maakt onderdeel uit van SEB Horeca, dat bestaat uit vier bedrijven, Nautilus aan Zee, Strandpaviljoen Zeezicht in Castricum, Nieuw-Westert in Egmond-Binnen en Grand café Ruysdael in Heemskerk. Ieder met zijn eigen karakter. Door de samenwerking tussen deze bedrijven worden er ook diverse doorgroeimogelijkheden gecreëerd.

  Weet je niet zeker of werken in de horeca en op het strand wat voor jou is? Kom een keer een dag of een paar uurtjes meelopen. Vragen of direct solliciteren? Stuur een appje via deze link en we nodigen je direct uit voor een gesprek.