Vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee bij Nautilus aan Zee

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering, wil je een training geven of brainstormen met je collega’s, heb je een product presentatie kom dan naar Nautilus aan Zee in Egmond. Gezellig samen met je collega’s of klanten nieuwe ideeën verzinnen en uitwerken met een fantastisch uitzicht! Een uitstekende locatie om zaken te doen. 

Unieke vide met dakterras

Bij Strandpaviljoen Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee hebben we een zeer mooie en unieke vide waar u kunt vergaderen aan zee en vanaf het dakterras een fantastisch uitzicht op zee heeft. 

Onze vide beschikt over alle faciliteiten voor een goede en productieve vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. Het gebruik van de flip-over, TV scherm en WiFi zit bij het de arrangementen inbegrepen. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij gaan het voor je regelen.

Voor elke zakelijke bijeenkomst

Vergaderen aan Zee is de manier om je vergadering of brainstormsessie op een ontspannen, creatieve manier te houden. Tussen de sessies door ga je lekker naar buiten op ons dakterras of even met je blote voeten in het zand. Is het zonnig en mooi weer, dan kunt de hele dag lekker buiten op het dakterras zitten, ook voor de lunch!

Alle ingrediënten zijn aanwezig

Vergaderen aan Zee bij Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee is volledig verzorgt. Naast onbeperkt koffie en thee, voorzien wij je van lekkere tussendoortjes en een fruitschaal. Rond lunchtijd verzorgen wij een sandwichlunch met verse jus d’orange.

Wilt u na afloop van uw meeting nog genieten van een borrel met uw collega’s of een gezellig diner, wij nemen graag de mogelijkheden met u door!

Vergaderen aan zee bij Strandpaviljoen Nautilus aan Zee

  • Unieke locatie aan zee bij Egmond
  • In de pauze loopt u zo het strand op
  • Volop parkeerplekken bij de strandopgang
  • Multi functionele zaal volop mogelijkheden
  • Vergaderen aan zee inclusief privéterras
  • Cateringmogelijkheden met verse producten
  • Alle faciliteiten en apparatuur ter plaatse aanwezig
  • Combineer uw vergaderarrangement met een sportieve activiteit op het strand
  • Op nog geen 40 minuten van Amsterdam

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor vergaderen aan zee en onze vergaderarrangementen? Neemt u vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Direct reserveren