Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Sommige vragen worden vaak gesteld, daarom hier een overzicht.

Nee, een reservering bij ons is altijd binnen. Indien u buiten op het terras wilt zitten mag u plaatsnemen als u een vrije plek ziet. Op drukke momenten placeren wij op het terras, u dient zich op dat moment te melden bij het personeel.

Nee, u kunt bij uw reservering een voorkeur doorgeven, maar wij moeten op de dag zelf bekijken hoe wij het restaurant indelen met de reserveringen die wij hebben. Iedereen wil graag aan het raam zitten, dus wij moeten keuzes maken. 

Onze vide met dakterras is enkel bedoeld voor vergaderingen vanaf 8 personen en diners voor besloten groepen vanaf 16 personen. 


Daarnaast is ons dakterras af en toe geopend op drukke zomerdagen indien wij genoeg personeel beschikbaar hebben en ons paviljoen verder vol zit. Dus met een klein beetje mazzel treft u een beschikbaar plekje!

Ja, honden zijn bij ons in het paviljoen en op het terras het hele jaar toegestaan.

Van 1 mei tot 1 oktober zijn aangelijnde honden altijd toegestaan op de activiteitenstranden in Egmond. Loslopende honden zijn ’s zomers op alle stranden toegestaan voor 10.00 uur en na 19.00 uur. In de winterperiode, van 1 oktober tot 1 mei, zijn loslopende honden altijd welkom op alle stranden in Egmond.

Ja, ons restaurant zeer goed bereikbaar, is voor een groot deel gelijkvloers en wij hebben een invalidetoilet. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om voor twee uur een strandrolstoel gratis te lenen om een strandwandeling te maken. Deze dient u wel van te voren te reserveren door een mail te sturen naar info@nautilusaanzee.nl. 

Voor groepen tot en met 16 personen kunt u reserveren via onze reserveringspagina. Voor groepen groter dan 16 personen hebben wij aparte arrangementen. U kunt een email sturen naar info@nautilusaanzee.nl. Wij  zullen dan samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden. 

Nee, het aantal aanvragen dat wij hiervoor krijgen is dermate laag dat wij het niet meer aanbieden.

Nee, onze bovenverdieping is open naar beneden en zodoende niet geschikt voor een feest met muziek voor een select gezelschap. Een feest met muziek kan enkel indien wij volledig worden afgehuurd, dit kan vanaf 200 personen.