Reserveer uw tafel

Reserveren voor het terras is niet mogelijk!

We mogen weer! We hebben er ontzettend veel zin in om iedereen weer te ontvangen op ons terras na een maandenlange sluiting van de horeca.

Het is helaas niet mogelijk om vooraf te reserveren voor het terras. Maximale aantallen, weersomstandigheden en de tijdsduur van het bezoek zijn hiervoor een aantal redenen. Wij noteren uw gegevens voor de verplichte reservering vanuit de overheid bij binnenkomst. De gasten die op terras kunnen plaatsnemen op basis van aankomst. In de wachtrij hanteren wij wie als eerste aankomt kan als eerste plaatsnemen.

Er zijn nog wel een aantal maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Meer dan 2 personen aan een tafel is uitsluitend toegestaan als deze personen een gezamenlijke huishouding vormen. Hierbij rekenen we ook op uw eigen verantwoordelijkheid.
Het is mogelijk dat afwijkende regels van de (lokale) overheid van invloed kunnen zijn. 

We verzoeken u alleen ons te bezoeken als u geen verkoudheids -of griepklachten heeft. 

We doen bij aankomst controlegesprekken over uw gezondheid en vragen u uw handen te desinfecteren, waarna we u een mooie tafel op het terras aanbieden.
Daarnaast vragen we om voldoende afstand te houden van andere gasten en aanwijzingen van het personeel op te volgen tijdens uw bezoek.
Samen redden we het om weer gezellig te kunnen eten en drinken op het strand. We ontvangen u graag snel weer bij Nautilus aan Zee!