Reserveer uw tafel

Reserveren voor het terras is niet mogelijk!

We hebben er ontzettend veel zin in om iedereen te kunnen blijven ontvangen voor lunch en diner in een veilige omgeving.
Het is weer gewenst om te reserveren voor lunch en diner bij Nautilus aan Zee. Het is niet noodzakelijk, wel vragen wij of uw contactgegevens wilt achterlaten.
Andere maatregelen waar we rekening mee moeten houden zijn:

Momenteel mogen we gasten ontvangen en kunnen er maximaal 4 personen (13 jaar en ouder) aan een tafel plaatsnemen. Meer personen aan een tafel is uitsluitend toegestaan als deze personen een gezamenlijke huishouding vormen. Hierbij rekenen we ook op uw eigen verantwoordelijkheid.
Het is mogelijk dat afwijkende regels van de (lokale) overheid van invloed kunnen zijn op uw reservering. We zullen dan de reservering samen met u aanpassen.

Om iedereen te kunnen blijven ontvangen werken wij met de lunch in shifts van 90 minuten, en voor het diner in shifts van 120 minuten.

Daarnaast is onze uiterste sluitingstijd 22:00 uur geworden.

We verzoeken u alleen te reserveren als u geen verkoudheids -of griepklachten heeft. Mocht u klachten hebben, dan kunt u de reservering o.a. digitaal met de bevestigingsmail annuleren.
Wilt u liever op ons heerlijke (zand)/(dak)terras lunchen/dineren dan kunt u niet vooraf reserveren.
We doen bij aankomst controlegesprekken over uw gezondheid en vragen u uw handen te desinfecteren, waarna we u een mooie tafel op het terras aanbieden.
Daarnaast vragen we om voldoende afstand te houden van andere gasten en aanwijzingen van het personeel op te volgen tijdens uw bezoek.
Samen redden we het om weer gezellig uit eten en drinken te gaan. 

We ontvangen u graag snel weer bij Nautilus aan Zee!