Reserveer uw tafel

Reserveren voor het terras is niet mogelijk!

We mogen weer! We hebben er ontzettend veel zin in om iedereen weer te ontvangen.
Het is weer mogelijk om te reserveren en te lunchen/dineren bij Nautilus aan Zee.
Er zijn nog wel een aantal maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Momenteel mogen we maximaal 30 gasten ontvangen en kunnen er maximaal 2 personen aan een tafel plaatsnemen. Meer dan 2 personen aan een tafel is uitsluitend toegestaan als deze personen een gezamenlijke huishouding vormen. Hierbij rekenen we ook op uw eigen verantwoordelijkheid.
Het is mogelijk dat afwijkende regels van de (lokale) overheid van invloed kunnen zijn op uw reservering. We zullen dan de reservering samen met u aanpassen.
Omdat we tijdelijk niet meer dan 30 gasten tegelijk binnen mogen toelaten en we toch graag zoveel mogelijk gasten willen laten genieten van alles wat Nautilus aan Zee te bieden heeft, hebben we ervoor gekozen om met vaste tijdsblokken te werken. Voor de lunch rekenen we tijdsblokken van 90 minuten en voor het diner 120 minuten. U kunt in onderstaand formulier de starttijd aangeven, de eindtijd is 90 / 120 minuten na de starttijd.
We verzoeken u alleen te reserveren als u geen verkoudheids -of griepklachten heeft. Mocht u klachten hebben, dan kunt u de reservering o.a. digitaal met de bevestigingsmail annuleren.
Wilt u liever op ons heerlijke (zand)terras lunchen/dineren dan hoeft u niet vooraf te reserveren.
We doen bij aankomst controlegesprekken over uw gezondheid en vragen u uw handen te desinfecteren, waarna we u een mooie tafel op het terras aanbieden.
Daarnaast vragen we om voldoende afstand te houden van andere gasten en aanwijzingen van het personeel op te volgen tijdens uw bezoek.
Samen redden we het om weer gezellig uit eten en drinken te gaan.

We ontvangen u graag snel weer bij Nautilus aan Zee!