Over ons

Nautilus aan Zee, sinds 2019!

Welkom bij Nautilus aan Zee, het duurzaamste paviljoen van Nederland. Nautilus staat op de plek waar ooit het geliefde Strandpaviljoen De Schelp stond. Nautilus is, net als haar voorganger, een laagdrempelig en gastvrij paviljoen. Hier voelt u zich welkom en kunt u genieten van zon, zee, strand en heerlijke gerechten en dranken. Nautilus is 12 maanden per jaar, iedere dag geopend. Ervaar het ultieme strandritme bij Nautilus!

Nautilus aan Zee ligt vlakbij de centrale winkelstraat met een groot parkeerterrein op het plateau. In de buurt is ook het botenhuis van de Koninklijke Nederlandse Reddingsbrigade. Aan de zuidkant onder een afdak is jaren gebouwd aan de Pinck. Dit is een vissersvaartuig met platte bodem zoals het eeuwen lang in Egmond is gebruikt om er direct van het strand mee de zee op te gaan. Er is jaren over gedaan om van een stapel boomstammen dit prachtige authentieke zeilschip te maken. In het voorjaar van 2007 is de Pinck gedoopt. Bij goed weer gaan de mannen wel eens uit varen.

Als je vanaf dit punt naar beneden het prachtige strand oploopt, kom je bij ons paviljoen, dat sinds 1974 voor veel mensen een vast baken is geworden om 100% te genieten.

Direct reserveren