Welkom bij Nautilus aan Zee

Welkom bij Nautilus aan Zee, het duurzaamste paviljoen van Nederland. Nautilus aan Zee, vroeger Strandpaviljoen de Schelp, is een prachtig ruim opgezet strandpaviljoen met een groot terras, een dakterras en in de zomer een zandterras. 

Nautilus aan Zee is, net als haar voorganger, een laagdrempelig en gastvrij paviljoen. Hier voelt u zich welkom en kunt u genieten van zon, zee en strand. Op onze menukaart treft u een combinatie aan van klassieke en eigentijdse gerechten en dranken, voor een ieder wat wils.

Nautilus aan Zee is 12 maanden per jaar, iedere dag geopend. Ervaar het ultieme strandritme bij Nautilus aan Zee!

Nautilus aan Zee is bij uitstek geschikt om uw jubileum of evenement te organiseren. Het unieke aan Nautilus aan Zee is dat hiervoor het dakterras gereserveerd kan worden.

Wij hebben de mogelijkheid om kleine en grote groepen (tot 500 personen) te plaatsen. Van zakelijke events, trainingen, presentaties, bedrijfsfeesten, brainstormsessies tot een verjaardag diner die een unieke locatie verdienen. Bent u op zoek naar een locatie voor een groepsdiner of vergadering? Kies dan voor de unieke combinatie van strand en (top)restaurant.

Reserveer uw tafel

Reserveren voor het terras is niet mogelijk!

 

Het is verstandig om een tafel te reserveren als u bij ons wil komen eten, zeker in het weekend! U kunt reserveren voor lunch en diner, maar ook als u alleen wilt komen borrelen. Een reservering is altijd voor een tafel binnen, het is niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren. Wilt u met een groep groter dan 16 personen langkomen, neem dan contact met ons op via info@nautilusaanzee.nl om informatie te ontvangen over onze groepsarrangementen.

We ontvangen u graag snel weer bij Nautilus aan Zee!