Ontdek Nautilus aan Zee

Welkom bij Nautilus aan Zee, het duurzaamste paviljoen van Nederland. Nautilus aan Zee staat op de plek waar ooit het geliefde Strandpaviljoen De Schelp stond. De Schelp was van 1978 – 2018 een  begrip in Egmond en omstreken voor gezelligheid, eten en drinken.

Nautilus aan Zee is, net als haar voorganger, een laagdrempelig en gastvrij paviljoen. Hier voelt u zich welkom en kunt u genieten van zon, zee, strand en heerlijke gerechten en dranken.

Nautilus aan Zee is 12 maanden per jaar, iedere dag geopend. Ervaar het ultieme strandritme bij Nautilus aan Zee!

Nautilus aan Zee is bij uitstek geschikt om uw feest of evenement te organiseren. Het unieke aan Nautilus aan Zee is dat hiervoor het dakterras gereserveerd kan worden.

Wij hebben naast een toprestaurant ook de mogelijkheid om grote groepen (tot 500 personen) te plaatsen. De groepen die tot dusver komen zijn heel divers. Van zakelijke events (trainingen, presentaties, bedrijfsfeesten, brainstormsessies, workshops en bijeenkomsten) tot feesten die een unieke locatie verdienen. Bent u op zoek naar een locatie voor een feest/vergadering? Kies dan voor de unieke combinatie van strand & (top)restaurant.

Reserveer uw tafel

Reserveren voor het terras is niet mogelijk!

U kunt weer lunchen, dineren en borrelen in ons mooie paviljoen! We hebben er ontzettend veel zin in om iedereen weer te ontvangen.
Het is weer mogelijk om te reserveren en te lunchen/dineren bij Nautilus aan Zee.
Er zijn nog wel een aantal maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Alle gasten uit hetzelfde huishouden kunnen aan één tafel plaatsnemen.  Hierbij rekenen we ook op uw eigen verantwoordelijkheid. Het is mogelijk dat afwijkende regels van de (lokale) overheid van invloed kunnen zijn op uw reservering. We zullen dan de reservering samen met u aanpassen.

We verzoeken u alleen te reserveren als u geen verkoudheids -of griepklachten heeft. Mocht u klachten hebben, dan kunt u de reservering o.a. digitaal met de bevestigingsmail annuleren.
Wilt u liever op ons heerlijke (zand)terras lunchen/dineren dan kunt u niet vooraf reserveren.
We doen bij aankomst controlegesprekken over uw gezondheid, vragen u uw handen te desinfecteren en noteren uw gegevens, waarna we u een mooie tafel op het terras aanbieden.
Daarnaast vragen we om voldoende afstand te houden van andere gasten en aanwijzingen van het personeel op te volgen tijdens uw bezoek.
Samen redden we het om weer gezellig uit eten en drinken te gaan.

We ontvangen u graag snel weer bij Nautilus aan Zee!