Onze vide met dakterras is perfect voor trainingen en vergaderingen of een diner ter ere van familiedagen, jubilea én verjaardagen.

Heeft u iets te vieren? Nautilus aan Zee heeft al jarenlange ervaring met allerlei soorten groepsdiners. Gaat het om een bedrijfsuitje, verjaardag, speciale gelegenheid of jubileum? Wij hebben diverse mogelijkheden voor een 3-gangen diner, een diner, BBQ of een walking diner met een gezelschap. Uiteraard behoren een lunch of gezellig een uitgebreide borrel ook tot de mogelijkheden.

Voor grote groepen tot 400 personen kunnen wij een welhaast perfect feest organiseren. Voor kleinere groepen reserveren wij graag een aparte plaats in ons sfeervolle restaurant of is onze vide beschikbaar (tot 45 personen).

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag mee over hoe wij uw event zo speciaal mogelijk kunnen maken. Kortom: uw diner organiseren bij Nautilus staat garant voor een geweldig etentje op een prachtige locatie! Wanneer u meer informatie wenst over groepsdiners bij Nautilus vul het contactformulier hieronder in.

Wilt u liever een feest geven in Castricum aan Zee? Kijk dan ook eens bij onze zusterbedrijf Strandpaviljoen Zeezicht.

Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee - vergaderen aan zee