Feesten & Vergaderen

aan Zee

Op zoek naar een unieke locatie voor je privéfeest of zakelijke bijeenkomst?
Nautilus aan Zee denkt met u mee en heeft een verrassend en veelzijdig aanbod…

Nautilus aan Zee is bij uitstek geschikt om uw feest of evenement te organiseren. Wij hebben naast een toprestaurant ook de mogelijkheid om grote groepen (tot 500 personen) te plaatsen. De groepen die tot dusver komen zijn heel divers. Van zakelijke events (trainingen, presentaties, bedrijfsfeesten, brainstormsessies, workshops en bijeenkomsten) tot feesten die een unieke locatie verdienen. Bent u op zoek naar een locatie voor een feest/vergadering? Kies dan voor de unieke combinatie van strand & (top)restaurant.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u iets te vieren? Nautilus aan Zee heeft al jarenlange ervaring met allerlei soorten feesten. Gaat het om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag, speciale gelegenheid of jubileum, of een diner, BBQ, of buffet met  een groot gezelschap, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Uiteraard behoren een ontbijt, lunch, high tea of gezellig een uitgebreide borrel ook tot de mogelijkheden.

Voor grote groepen tot 500 personen kunnen wij een welhaast perfect feest organiseren.Voor kleinere groepen reserveren wij graag een aparte plaats in ons sfeervolle restaurant.

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag mee over hoe wij uw feest zo speciaal mogelijk kunnen maken. Kortom: uw feest organiseren bij Nautilus staat garant voor een geweldig feest op een prachtige locatie! Wanneer u meer informatie wenst over feesten bij Nautilus vul het contactformulier in.

Wilt u liever een feest geven in Castricum aan Zee of Egmond Binnen? kijk dan ook eens bij onze zusterbedrijf Strandpaviljoen Zeezicht.