Slide 1
BORRELEN MET PRACHTIG UITZICHT

Werken met de zon op het gezicht

Werken met de wind door de haren
en de zon op het gezicht

Op ons privé dakterras

Slide 1
RUSTIG EN ONGESTOORD VERGADEREN
OP DE VIDE
Slide 1
ADEMBENEMEND UITZICHT OVER ZEE
Slide 1
WELKOM BIJ NAUTILUS AAN ZEE

Duurzaam en onbezorgd genieten

(bedrijfs)feest bij Nautilus

Bij Nautilus aan Zee wordt het organiseren van groepsdiners en bedrijfsfeesten een onvergetelijke ervaring, met de voeten in het zand of de wind door de haren op het prachtige dakterras met oneindig uitzicht. Of het nu gaat om een intiem diner voor een select gezelschap of een grootschalig bedrijfsfeest voor wel 400 personen, Nautilus aan Zee biedt de mogelijkheden om aan bijna al uw wensen te voldoen.

Intieme diners met zeezicht
Voor die speciale gelegenheden waarbij intimiteit en exclusiviteit gewenst zijn, biedt Nautilus aan Zee intieme diners op onze vide of bij mooi weer op het dakterras met een adembenemend uitzicht op zee. Laat u betoveren door de ambiance terwijl u geniet van onze gerechten die met zorg zijn bereid door onze chefs.

Grote Feesten in Stijl
Voor bedrijven en organisaties die groots willen uitpakken, biedt Nautilus aan Zee de mogelijkheid om het gehele paviljoen af te huren voor een spectaculair bedrijfsfeest. Met ruimte voor zeker 400 personen, kunnen wij een onvergetelijke ervaring creëren die indruk zal maken op al uw gasten. Van een uitbundige BBQ op het strand tot een verfijnd walking dinner, wij staan graag voor u klaar om uw wensen te bespreken.

Nautilus aan Zee

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Of u nu op zoek bent naar een intiem diner met een geliefde, een bedrijfsfeest om uw team te belonen, of een speciale gelegenheid wilt vieren met vrienden en familie, Nautilus aan Zee biedt de perfecte setting voor elk evenement. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken en uw volgende evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.  Vergaderen aan zee bij Nautilus

  Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering, wil je een training geven of brainstormen met je collega’s, heb je een product presentatie of vergeten wij iets? Kom dan naar Nautilus aan Zee in Egmond. Gezellig samen met je collega’s of klanten nieuwe ideeën verzinnen en uitwerken met een fantastisch uitzicht! Een uitstekende locatie om zaken te doen. 

  Unieke vide met dakterras

  Bij Strandpaviljoen Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee hebben we een zeer mooie en unieke vide waar u kunt vergaderen aan zee en vanaf het dakterras een fantastisch uitzicht op zee heeft. 

  Onze vide beschikt over alle faciliteiten voor een goede en productieve vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. Het gebruik van de flip-over, TV scherm en WiFi zit bij het de arrangementen inbegrepen. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij gaan het voor je regelen.

  Vergaderen aan Zee is de manier om je vergadering of brainstormsessie op een ontspannen, creatieve manier te houden. Tussen de sessies door ga je lekker naar buiten op ons dakterras of even met je blote voeten in het zand. Is het zonnig en mooi weer, dan kunt de hele dag lekker buiten op het dakterras zitten, ook voor de lunch!

  Naast onbeperkt koffie en thee, voorzien wij je van lekkere tussendoortjes en een fruitschaal. Rond lunchtijd verzorgen wij een sandwichlunch met verse jus d’orange.

  Wilt u na afloop van uw meeting nog genieten van een borrel met uw collega’s of een gezellig diner, wij nemen graag de mogelijkheden met u door!

  Vergaderen aan zee bij Strandpaviljoen Nautilus aan Zee

  • Unieke locatie aan zee bij Egmond
  • In de pauze loopt u zo het strand op
  • Volop parkeerplekken bij de strandopgang
  • Multifunctionele zaal met mogelijkheden
  • Vergaderen aan zee met privé terras
  • Catering mogelijkheden met verse producten
  • Alle faciliteiten en apparatuur ter plaatse aanwezig
  • Combineer uw vergaderarrangement met een sportieve activiteit op het strand
  • Op nog geen 40 minuten van Amsterdam

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor vergaderen aan zee en onze vergaderarrangementen? Neemt u vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

  Direct reserveren